מתכון לפילה עוף עם פאייה
פילה עוף הוא אחד החלקים בעוף אשר עשירים בחלבון ולכן מומלץ למתעמלים ומתעמלות וכמובן לספורטאים מקצועיים.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לפילה עוף עם פאייה
זמן הכנה
הכנה 25 דקות
זמן בישול
אפייה 30 דקות
מס' מנות במתכון
5-6 מנות
סוג מאכל
בשרי
רכיבים ומצרכים למתכון לפילה עוף עם פאייה
- 800 גרם בשר פילה עוף
- 8 כפות שמן קנולה
- 2\1 כפות של שום גבישי
- 2\1 1 כפות של פפריקה חריפה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- להכנת הפאייה:
- 1 בצל גדול קצוץ היטב
- 2 פלפלים אדומים בגודל בינוני, חתוכים דק
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- 2 כוסות אורז בסמטי
- 1/2 1 כפיות כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון
- 2 כפיות מלח
- 1 כוס אפונה
- 1/2 4 כוסות מים רותחים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שלבי הכנה של מתכון לפילה עוף עם פאייה
1
לוקחים קערה בינונית ובתוכה מניחים את פילה העוף אשר פרוס לחלקים שווים ולא דקים מידי. אל תוך הקערה שמים את הפפריקה ואת השום ומערבבים היטב עם הידיים עד שכל נתחי פילה העוף, מצופים באופן מלא ומושלם בכל התבלינים.
2
לוקחים מחבת ושופכים לתוכה את השמן ומחכים שיתחמם היטב ולאחר מכן מטגנים את הפילה כ 2-3 דקות מכל צד של הפילה ומידי פעם יש להזיז את נתחי הפילה על מנת למנוע מצב שהם ידבקו למחבת דבר אשר יקשה על ההוצאה שלהם.
3
לאחר שנתחי פילה העוף מוכנים מכל הצדדים וקיבלו צבע זהוב ויפה, זה הזמן להוציא אותם מן המחבת ולהניח אותם על צלחת בצד וממשיכים בתהליך ההכנה.
4
- אל המחבת נוסיף את הבצלים ואת הפלפלים ומערבבים היטב תוך דגש לכך שהבצל לא יישרף עקב נטייתו להישרף מהר מאוד במיוחד בזמן טיגון.
5
לאחר שהבצל הוזהב והפלפלים התרככו היטב, נוסיף למחבת את האורז ביחד עם כל התבלינים ומערבבים היטב במשך 5 דקות ולאחר מכן נוסיף את האפונה ביחד עם המים הרותחים וממשיכים לערבב עוד 2-3 דקות ולאחר מכן מנמיכים את האש ומניחים למרכיבים להתבשל במשך 2-3 דקות
6
לאחר 3 דקות, מוסיפים אל המחבת את נתחי הפילה עוף ביחד עם הכוסברה הקצוצה ולאחר מכן מערבבים היטב את כל התבשיל במשך 2-3 דקות עד שכל המרכיבים מתחברים יחדיו ולאחר מכן מכסים את המחבת ומנמיכים את האש למשך 30 דקות בישול איטי.
7
לאחר 30 דקות, מרימים את המכסה וטועמים ושמים לב האם פילה העוף מוכן וכמו כן בודקים את הטעמים ובמידה וחסר תבלין דומיננטי, מוסיפים ומערבבים היטב. ומגישים בצלחות, בתאבון!
טיפ קטן מה-♥
ניתן להכין את פילה העוף בנפרד ללא תוספת האורז והירקות או שניתן להחליף את האורז בתוספת אחרת כמו למשל- פסטה, פריקי או סלט ירקות בריא ומזין
למה כדאי לכם להכין פילה עוף עם פאייה
חלבון הינו מרכיב מאוד חשבון לבניית שריר ובכך מסייע לשיפור ביצועים אישיים והגדלת סיבולת לב ריאה.
שאלות נפוצות על מתכון לפילה עוף עם פאייה
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר