מתכון לקישקע

>>
>>
מתכון לקישקע

עולם שלם של בריאות בתבשיל מרק אחד! ירקות מכל הבא ליד, הניתנים לבחירה, הן מבחינת כמויות והן מבחינת זהותם. אטריות על מנת למקסם את חווית האוכל וחווית השובע- כך שלא יהיה מדובר רק במרק כי אם בארוחה טובה ומכובדת. וכמובן תבלינים- על מנת להפוך את המרק הטעים למרק מושלם ולחוויית טעמים אמיתית.

מבט מהיר על מתכון לקישקע

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 40 דקות

זמן בישול

בישול 20 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

בשרי

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לקישקע

שלבי הכנה של מתכון לקישקע

1

מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למשך יום למקרר.

2

מכינים מחבת גדולה, ובה מחממים רבע כוס שמן זית או שמן קנולה. מכניסים את הבצל ואת השומן הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.

3

במקביל, מקלפים את הבצל, הקישוא ותפוח האדמה וחותכים לפרוסות גסות.

4

מוסיפים למחבת את פרוסות הקישוא שחתכנו, מערבבים עם הבצל ומטגנים למשך דקה אחת.

5

לאחר מכן, מוסיפים את השום, מערבבים מעט. מוסיפים את הקישוא ואת תפוח האדמה, ומערבבים.

6

מוסיפים כעת את התבלינים: המלח, הפלפל, הפפריקה החריפה והפפריקה המתוקה, והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.

7

מוסיפים את הקמח ואת המים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מסירים מהאש.

8

ממלאים את המעיים בתערובת. דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.

9

מבשלים במשך שעה בסיר עם מים עד לכיסוי תערובת הסיר. מנקבים מעט את המעיים על מנת למנוע התנפחותם. ממשיכים בבישול של כשעה אחת.

10

כעת ניתן להכניס את הקישקע לתוך סיר החמין, ומקנחים בבישול ארוך בתוך החמין. מגישים לצד החמין.

שאלות נפוצות על מתכון לקישקע

הזמן להכנת מתכון לקישקע מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לקישקע לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לקישקע ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לקישקע לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לקישקע מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.

טיפ קטן מה-

  •  את הקישקע מבשלים יחד עם סיר החמין, על מנת להעניק לו טעם וריח נוספים, שונים ומנעד טעם קצת אחר. אי לכך, נמליץ לא לוותר ולהגישו לצד מנת חמין גדולה וטובה בצלחת עמוקה. נמליץ להגיש לצד ביצה קשה, וכן פרוסת לחם חם ועבה. מי שממש רוטב להטיב, אנו ממליצים לקצוץ סלט ירקות דק דק, וליהנות מארוחה מושלמת.

 

  •  את הקישקע ניתן לאחסן בקירור במקרר לטווח זמן מקסימלי של עד כשלושה ימים, בתוך כלי סגור.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 2 הצבעות
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments