מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה
חטיף הפסטלים הפך לאהוב על כולם , מדובר במאכל אשר נמצא בעצם בשלל אירועים חגיגיים ומפגשים עם חברים. מצד אחד זוהי מנה שאפשר לנשנש אותה לפני תחילת הארוחה על מנת שהאורחים לא יגיעו לארוחה, רעבים מדי. מצד שני זוהי מנה של פחמימות אשר ניתן למלא אותה בירקות ואף בבשר כך שמדבור במנה משמעותית לכול דבר.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה
זמן הכנה
הכנה 30 דקות
זמן בישול
בישול 60 דקות
מס' מנות במתכון
30 סיגרים
סוג מאכל
פרווה
רכיבים ומצרכים למתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה
- אחד קילוגרם של תפוחי אדמה
- 3 בצלים בינוניים לבנים
- מעט מלח ופלפל
- 30 עלי סיגר
- מעט קמח
- מעט מים
שלבי הכנה של מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה
1
מקלפים את תפוחי האדמה, לאחר מכן מבשלים אותם ולבסוף מועכים אותם לפירה ללא גושים.
2
יש לחתוך את שלושת הבצלים בינוניים. מניחים מחבת על גז עם מעט שמן ומתחילים לטגן את הבצל עד להשחמה.
3
מערבבים את מחית תפוחי האדמה יחד עם הבצל המטוגן ומעט תבלינים.
4
מוציאים את הסיגרים, מפרידים אותם ליחידות ומניחים אותם על משטח.
5
מתחילים במלאכת המילוי והכנת הפסטלים. הניחו כף של תערובת על הסיגר. יש לקפל את הסיגר לצורת משולש.
6
הכינו תערובת מהקמח והמים והדביקו את הסיגר בעזרת מעט מהתערובת.
7
התחילו לטגן את הפסטלים עם מעט שמן. יש לטגן כל צד עד להשחמה קלה.
8
הניחו את הפסטלים על צלחת שעליה נמצאת פיסת נייר סופג.
טיפ קטן מה-♥
- ניתן להשתמש בתערובת תפוחי האדמה על צורות שונות של פסטלים. הדבר החשוב הוא לשמור על כמות מדויקת של מילוי על מנת שהמילוי לא יזלוג בצורה יתרה מהפסטל בעת הטיגון.
- יש לעבוד בזהירות עם בצק הפסטלים. הרצון הוא ליצור יחידה סגורה ואטומה אשר לא תתפרק במהלך הטיגון.
- הטיגון צריך להיות מהיר על מנת שהפסטלים יהפכו לפריכים ומוכנים מבלי שישרפו יתר על המידה.
- ניתן להכין מטבלים שונים על יד הפסטלים על מנת שלא יהיו יבשים בעת חווית האכילה.
- ניתן להקפיא את הפסטלים , להפשיר אותם ולטגן בשנית על מנת ליהנות מהכמות לאורך זמן.
- ניתן להוסיף למילוי תוספות שונותלפי העדפה אישית. אנו ממליצים על הוספת פטריות, אגוזים או תבלון חריף מסוים.
שאלות נפוצות על מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר