מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

>>
>>
מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

חטיף הפסטלים הפך לאהוב על כולם , מדובר במאכל אשר נמצא בעצם בשלל אירועים חגיגיים ומפגשים עם חברים. מצד אחד זוהי מנה שאפשר לנשנש אותה לפני תחילת הארוחה על מנת שהאורחים לא יגיעו לארוחה, רעבים מדי. מצד שני זוהי מנה של פחמימות אשר ניתן למלא אותה בירקות ואף בבשר כך שמדבור במנה משמעותית לכול דבר.

מבט מהיר על מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 30 דקות

זמן בישול

בישול 60 דקות

מס' מנות במתכון

30 סיגרים

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

שלבי הכנה של מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

1

מקלפים את תפוחי האדמה, לאחר מכן מבשלים אותם ולבסוף מועכים אותם לפירה ללא גושים.

2

יש לחתוך את שלושת הבצלים בינוניים. מניחים מחבת על גז עם מעט שמן ומתחילים לטגן את הבצל עד להשחמה.

3

מערבבים את מחית תפוחי האדמה יחד עם הבצל המטוגן ומעט תבלינים.

4

מוציאים  את הסיגרים, מפרידים אותם ליחידות ומניחים אותם על משטח.

5

מתחילים במלאכת המילוי והכנת הפסטלים. הניחו כף של תערובת על הסיגר. יש לקפל את הסיגר לצורת משולש.

6

הכינו תערובת מהקמח והמים והדביקו את הסיגר בעזרת מעט מהתערובת.

7

התחילו לטגן את הפסטלים עם מעט שמן. יש לטגן כל צד עד להשחמה קלה.

8

הניחו את הפסטלים על צלחת שעליה נמצאת פיסת נייר סופג.

טיפ קטן מה-

  • ניתן להשתמש בתערובת תפוחי האדמה על צורות שונות של פסטלים. הדבר החשוב הוא לשמור על כמות מדויקת של מילוי על מנת שהמילוי לא יזלוג בצורה יתרה מהפסטל בעת הטיגון.

 

  • יש לעבוד בזהירות עם בצק הפסטלים. הרצון הוא ליצור יחידה סגורה ואטומה אשר לא תתפרק במהלך הטיגון.

 

  • הטיגון צריך להיות מהיר על מנת שהפסטלים יהפכו לפריכים ומוכנים מבלי שישרפו יתר על המידה.

 

  • ניתן להכין מטבלים שונים על יד הפסטלים על מנת שלא יהיו יבשים בעת חווית האכילה.

 

  • ניתן להקפיא את הפסטלים , להפשיר אותם ולטגן בשנית על מנת ליהנות מהכמות לאורך זמן.

 

  • ניתן להוסיף למילוי תוספות שונותלפי העדפה אישית. אנו ממליצים על הוספת פטריות, אגוזים או תבלון חריף מסוים.

שאלות נפוצות על מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה

הזמן להכנת מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לפסטלים במילוי תפוחי אדמה מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments