מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה(לא כשר)

>>
>>
>>
מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה

כאשר מדברים על פסטה קרבונרה ישר חושבים על איטליה! על המסעדות הכפריות ועל המנה הלבנה עם הבייקון שמוסיף המון טעם. מדובר במנה מרשימה ומיוחדת אך פשוטה ומהירה להכנה. וכמובן – אל תוותרו על החלמון החי שמוסיפים לצלחת שנייה לפני ההגשה!

מבט מהיר על מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 30 דקות

זמן בישול

בישול 15 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

בשרי

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה

שלבי הכנה של מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה

1

מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שמופיעות על גבי האריזה ומניחים בצד.

2

בסיר או מחבת שטוחה שמים מעט שמן ומטגנים את הבייקון ואת הפטריות

3

כשאלה הופכים להיות קראנצ'יים מוציאים אותם לצלחת. לאותה המחבת (שנשאר בה שומן מהבייקון עם המון טעם) שופכים את השמנת ומתחילים לחמם בעדינות תוך כדי ערבוב מתמיד.

4

לקראת הרתיחה מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר. חשוב להתחיל ממעט תבלינים ולטעום. רק אם יש בכך צורך – מוסיפים תבלינים.

5

מגררים אל תוך השמנת מעט גבינת פרמז'ן ומערבבים היטב עד שנוצרת רביכה במרקם של משחה סמיכה.

6

כאשר השמנת שבמחבת כמעט מגיעה לרתיחה – מחזירים לתוכה את הפטריות והבייקון, ממשיכים להרתיח ולאחר הרתיחה מסיפים פנימה את כל הפסטה או את הכמות שדרושה למספר הסועדים. מערבבים היטב עד רתיחה מחודשת ומכבים את האש.

7

עורמים ערימת פסטה על צלחת או קערת הגשה, מפזרים גבינת פרמז'ן מגוררת מעל.

8

בעוד הפסטה חמה לכדי רתיחה – מניחים מעליה חלמון חי, אוכלים בהנאה ובתאבון!

טיפ קטן מה-

  • הרבה אנשים שואלים איך הופכים את המתכון לכשר. כמובן שזה אפשרי, עם שימוש בשמנת צמחית או בוויתור על הנקניק או הבייקון. חשוב מאד לדעת שהמנה הזאת מפורסמת בדיוק בזכות השימוש במרכיבים האלה ולכן לא מומלץ לשנות אותם או להחליף אותם באחרים.

 

  • מי שלא אוכל ביצים לא מבושלות יכול לבשל מעט את החלמון. גם אם הוא יהיה מגובש – הוא עדיין יהווה תוספת מופלאה ומיוחדת למנה.

 

  • מומלץ מאד להצטייד בבייקון טרי ואיכותי ככל האפשר. בייקון פחות משובח יכול להפוך את המנה להרבה פחות טעימה.

 

  • את הפטריות והבייקון המטוגנים ואת השמנת המתובלת אפשר לשמור בקופסאות נפרדות במקרר. ברגע שרוצים ארוחה קלה, מהירה וטעימה – מאחדים אותם בסיר ומוסיפים פנימה פסטה מוכנה לחימום.

 

  • גם כשהפסטה כבר מעורבבת עם הרוטב היא יכולה להישמר במקרר בצורה מצוינת וניתן לחמם אותה בימים הסמוכים להכנה.

שאלות נפוצות על מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה

הזמן להכנת מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לפסטה קרבונרה בדיוק כמו באיטליה מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments