מתכון לסופגניות פרווה

מתכון לסופגניות הכי טעימות שיש.

מבט מהיר על מתכון לסופגניות פרווה

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 30 דקות

מס' מנות במתכון

12 מנות

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לסופגניות פרווה

שלבי הכנה של מתכון לסופגניות פרווה

1

לוקחים מיקסר ושמים בתוך הקערה את הקמח התופח יחד עם השמרים הטריים, המלח והסוכר הלבן ולהפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה.

תוך כדי שהמיקסר עובד, נוסיף את הביצה ואת השמן ולאחר דקה נוסיף גם את המים כך שנקבל בצק חלק ונעים למגע ובעיקר נוח לעבודה. חשוב מאוד לא להגביר למהירות גבוהה כדי לא לפגוע במרקם הבצק ולמנוע מצב שיהיה קשה לעבוד איתו בהמשך.

2

לאחר שקיבלנו בצק מושלם לעבודה, ניקח קערה בינונית ונשמן אותה היטב מכל הכיוונים על מנת למנוע הידבקויות מיותרות ולאחר מכן ניקח את הבצק שקיבלנו ונעביר אותו לקערה המשומנת ונכסה אותו למנוחה והתפחה במשך כ-40 דקות.

לאחר כ-40 דקות בהן הבצק התחיל תפיחה, מסירים את כיסוי הקערה ועם היד מוחצים את הבצק עד שכל האוויר בתוכו יוצא החוצה ולאחר מכן מכסים בשנית את הקערה למשל כשעתיים עד לתפיחה מלאה אשר תכפיל את גודלו העכשווי של הבצק וניתן יהיה ליצור ממנו סופגניות מושלמות וגדולות.

3

לאחר כשעתיים בהן הבצק תפח והכפיל את עצמו, נסיר את הכיסוי מהקערה ונתחיל לעבוד עם הבצק. תחילה נחלק את הבצק לעשרה חלקים אחידים ושווים ומכל אחד מהם ניצור כדור מושלם וחלק שהוא למעשה יהיה לבסוף הסופגנייה שלנו.

ניקח צלחת משומנת ונשים עליה את כל הכדורים שהכנו על מנת שהם יכפילו את נפחם. מדובר על תהליך שלוקח כ – 45 דקות ויש לחכות בסבלנות ואם צריך עוד קצת זמן אז מחכים עד להתפחה מלאה. יש לשים לב שיש מרחקים בין כדור לכדור כך שלאחר ההתפחה הכדורים לא יפגשו אחד עם השני.

4

לוקחים סיר ויוצקים לתוכו את השמן עד שהוא חם ורותח ולאחר מכן מתחילים להכניס לתוכו כל פעם כדור אחד. כאשר כל צד של הכדור מקבל טיגון במשך 2-3 דקות על להזהבה ולאחר מכן הופכים אותו לצד השני עד להזהבה. חשוב מאוד להשגיח היטב על הסופגניות על מנת שלא ישרפו ויאבדו מערכם. לאחר הטיגון יש להניח את הסופגניות על צלחת עם נייר סופג על מנת שיספוג את השמן הנוטף מהסופגנייה כך שניתן יהיה לאכול אותה בצורה יותר נוחה.

5

לוקחים שקית זילוף ומכניסים לתוכה את הריבהובאמצעות צנתר, מחדירים את הריבה אל תוך הסופגנייה החמה וממלאים כאוות נפשנו.

לבסוף כל שנותר הוא לפזר מעל הסופגניות אבקת סוכר למראה מושלם ולאכול אותם

בתאבון.

טיפ קטן מה-

ניתן להחליף את מילוי הריבה בכל מילוי אחר שנחפוץ בו. ניתן להשתמש בממרח לוטוס, שוקולד נוטלה, ממרח חלווה, קרם פטיסייר וכל ממרח או קרם אחר שנראה לנכון לשים בתוך הסופגנייה המושלמת שלנו. באמצעות בחירת המילוי ניתן יהיה להפוך את הסופגנייה לחלבית.

שאלות נפוצות על מתכון לסופגניות פרווה

הזמן להכנת מתכון לסופגניות פרווה מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לסופגניות פרווה לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לסופגניות פרווה ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לסופגניות פרווה לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לסופגניות פרווה מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments