מתכון למתכון לעוגיות חלבון
העוגיות המוגשות בפניכם במתכון זה הן עוגיות בריאות אשר נועדו לאלו מכם שעושים כושר לעיתים קרובות. כאשר תאכלו את עוגיות אלו תוכלו לקבל מנת חלבון גבוהה ואיכותית.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון למתכון לעוגיות חלבון
זמן הכנה
הכנה 7 דקות
זמן אפייה
אפייה 15 דקות
מס' מנות במתכון
15 מנות
סוג מאכל
פרווה
רכיבים ומצרכים למתכון למתכון לעוגיות חלבון
- שלושת רבעי כוס שיבולת שועל
- חצי כוס אבקת חלבון
- 3 בננות
- 2 כפות חמאת בוטנים
- חצי כוס אגוזי מלך טחונים
- רבע כוס חמוציות
- חצי כוס טחינה
- מעט קמח (במידת הצורך)
שלבי הכנה של מתכון למתכון לעוגיות חלבון
1
מועכים את הבננות במזלג עש אשר אתם מקבלים מחית בננות אחידה וחלקה בצורה יחסית.
2
שפכו את שלל המרכיבים אל קערה אחת. ערבבו את שלל המרכיבים בצורה רבה עד אשר תקבלו תערובת אחידה וחלקה.
3
כעת יש לגשת להכנת העוגיות. הניחו על יד קערת התערבות בעזרת שתי כפות. כך יש להמשיך ולקחת את מגש התנור ולהניח עליו נייר אפייה.
4
חממו את התנור ל180 מעלות.
5
הניחו את העוגיות על מגש התנור בצורה הבאה. בעזרת כף אחת יש לקחת כף של תערובת לעבר המגש ובעזרת הכף השנייה יש להוריד את התערובת על המגש. את העוגיות השונות יש להניח אחת על השנייה במרחק של סנטימטר.
6
הכניסו את המגש אל התנור לשלב האפייה. כעת יש להשאיר את המגש לרבע שעה בתוך התנור.
7
במהלך שלב האפייה יש להשגיח על העוגיות ולבדוק את רמת המוכנות שלהן פעם בכול כמה דקות. יש להיזהר מכך שהעוגיות ישרפו.
8
בסיום שלב האפייה יש להניח את העוגיות בחוץ ולתת להם להתייבש. שלב זהו הכרחי על מנת שהעוגיות יהפכו למוכנות עוד יותר מבלי להשאיר אותן לאורך זמן בתנור.
טיפ קטן מה-♥
- המאכל המוגש כאן בפניכם במתכון הבא הוא מאכל שקל להכין אותו אך כדי לעשות זאת בצורה יעילה, עליכם לעבוד לפי הוראות המתכון בצורה הטובה ביותר.
- כאשר אתם מכינים את העוגיות, יש לוודא כי אתם לא מקבלים תערובת נוזלית מדי. תערובת שכזאת יכולה להביא לכך שלא יוכלו להיווצר עוגיות בשלב האפייה. ניתן לקבל תערובת סמיכה יותר בעזרת הוספת קמח.
- ניתן להכניס לעוגיות רכיבים בריאים נוספים.סוגים שונים של פירות יבשים ואגוזים.
- על מנת שהעוגיות יהפכו לבעלות טעם עשיר יותר, ניתן להכניס גם חתיכות שוקולד צ'יפ. יש להבין כי עוגיות אלו הן מוצר ויש ליהנות ממנו ולא רק לצרוך כמאכל בריא. לכן אנו מזמינים אתכם להכניס רכיבים לפי ראות עיניכם על מנת שהטעם יהיה איכותי לטעמכם.
שאלות נפוצות על מתכון למתכון לעוגיות חלבון
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר