למתכון לכרוב ניצנים עם פטריות
מאכל כרוב הניצנים עם פטריות אשר מוגש כאן בפניכם הוא מאכל עשיר בטעמים שיכול לשפר כול ארוחה בעשרת מונים. ניתן להשתמש בסלט זה בתור ארוחה בפני עצמה כאשר הדבר מכיל פחמימות וירקות.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון למתכון לכרוב ניצנים עם פטריות
זמן הכנה
הכנה 10 דקות
זמן בישול
בישול 15 דקות
מס' מנות במתכון
4-5 מנות
סוג מאכל
פרווה
רכיבים ומצרכים למתכון למתכון לכרוב ניצנים עם פטריות
- חבילת כרוב ניצנים קפוא
- 1 בצל קצוץ
- 4 שיני שום קצוץ
- קילו פטריות שמפיניון
- זר פטרוזיליה
- מעט תבלון
- מעט מיץ לימון
שלבי הכנה של מתכון למתכון לכרוב ניצנים עם פטריות
1
ראשית כול יש להניח את חבילת כרוב הניצנים בתוך קערה עם מים חמים. הליך זה אמור מצד אחד להכניס את כרוב הניצנים להפשרה ומצד שני לבשל אותו במקצת. דבר שפחות יכול להתקיים בהליך הטיגון שיגיע לאחר מכן.
2
כעת יש לחתוך את הירקות השונים. כעת חתכו את הבצל ואת השום לחתיכות קטנות ודקות. את הפטריות וזר הפטרוזיליה יש לחתוך לחתיכות גדולות יותר.
3
כעת סננו את כרוב הניצנים על מנת להפסיק את הליך ההפשרה.
4
הניחו מחבת רחבה ועמוקה על להבה ממוצעת. שפכו מעט שמן ותנו לדבר להגיע לרתיחה. ניתן לבדוק מתי השמן מגיע לרתיחה כאשר אתם מניחים חתיכת בצל על המחבת. ברגע שהשמן סביבה מתחיל לבעבע הרי שהשמן רותח.
5
ראשית כול שפכו את כרוב הניצנים אל המחבת ולאחר מכן את הבצל , תנו להם להתבשל מעט אך המשיכו לערבב בצורה רציפה על מנת שהכרוב והבצל לא ישרפו. לאחר מכן יש להוסיף את השום והפטריות. כעת תוכלו להוסיף את התבלון. ניתן לתבלן על פי טעם אישי וראות עיניכם.
6
כעת סיימתם להכין את המאכל. תנו להתקרר במקצת והוסיפו לו מעט מיץ מלימון טרי ואת הפטרוזיליה. ניתן גם להוסיף גרגירי מלח ים.
טיפ קטן מה-♥
- המאכל הבא שקיים במתכון זה הוא מאכל קל להכנה אך על מנת שלא תקבלו מנה בעייתית ומוכנה מדי או לא מוכנה מספיק, יש להקשיב להוראות השונות שקיימות במתכון זה.
- היתרון של מתכון זה נמצא בכך שהוא עשוי מירקות טריים ועשירים בטעם. לכן ההמלצה היא להשתמש בירקות כמה שיותר טריים. מומלץ לקנות את הירקות באותו יום של הכנת המאכל.
- אם אתם מבקשים להוסיף טעמים דומיננטיים נוספים על פי הטעם האישי שלכם, תוכלו להוסיף רטבים אסיתיים כגון טריאקי, סויה וצ'ילי.
- לבסוף יש להבין כי הכנת הסלט נעשית באמצעות אמצעי בישול וטיגון חמים אך צורת האכילה שלו היא קרה. כך כאשר אתם מסיימים את הליך הטיגון, עליכם עוד להוסיף מספר מרכיבים קרים על מנת לתת לסלט טעם איכותי יותר.
שאלות נפוצות על מתכון למתכון לכרוב ניצנים עם פטריות
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר