מתכון למח עצם עם זרעי חרדל בתוספת סלט ליד
כל כך הרבה אפשרויות יש כשמדברים על מתכון למח עצם – המזון המדהים והטעים ביותר שנבחר גם בכדי לשמור על פיגורה מושלמת. כיום, מתכון למח עצם מוכר לא רק בהיבט ההרזיה אלא גם מספק את האנרגיה הרצויה לכם, רוצים להכין את זה ולא יודעים מאיפה להתחיל? הנה הצעה למתכון אחד מבין אין ספור מתכונים אניני טעם.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון למח עצם עם זרעי חרדל בתוספת סלט ליד
זמן הכנה
הכנה 30 דקות
זמן בישול
בישול 45 דקות
מס' מנות במתכון
4-5 מנות
סוג מאכל
בשרי
רכיבים ומצרכים למתכון למח עצם עם זרעי חרדל בתוספת סלט ליד
- 10 חתיכות מח עצם חתוכות לאורכן, ארבע שיני שום, חמישה גבעולי תימין, פלפל שחור – רצוי מאוד שאלו יהיו 5 גרגירי פלפל, מעט חומץ.
-
לציפס השום:
ארבעה שיני שום נוספים, קצת שמן לטיגון רצוי שמן סויה, לזה יש לשים בצד קורט מלח. חשוב להיזהר עם המלח בכדי שלא לצור מצב של מליחות יתר. -
לזרעי החרדל המוחמץ:
כמאה חמישים גרם זרעים של חרדל – רצוי לרכוש אותם בחנות תבלינים ולא בשקית ארוזה כך אתם מבטיחים לעצמכם תוספות מדהימות שיכולות בהחלט לשדרג את המתכון לבלתי היכר.
לכל זה יש להוסיף גם חומץ וכן יין אדום כשלושים גרם, כף של שמן זית, שלושה בצלים של שאלוט סגולים. -
מרכיבי הסלט שמגיע ליד:
אחת כף של עירית – מן הסתם יש לקצוץ את העירית לפני השימוש. אוהבים מיזונה או ארוגולה? ניתן לרכוש את זה בכל מקום ולהוסיף את זה קצוץ לסלט. לזה יש להוסיף את הצנוניות כארבע במספר.
לתיבול מלח, פלפל וכמובן שמן שאתם אוהבים.
שלבי הכנה של מתכון למח עצם עם זרעי חרדל בתוספת סלט ליד
1
לוקחים את העצמות לסיר מלא במים קרים, לזה מוסיפים את החומץ, שום, תימין ואת הפלפל. מרתיחים בעדינות. לאחר מכן מוציאים ומצננים על המגש שעליו הכנתם מראש נייר אפייה.
2
במטרה להכין את צ'יפס השום יהיה עליכם לקחת את שיני השום, לפרוס אותם ולהכניסם לסיר מים הקרים. מרתיחים כפעמיים. לאחר כן מייבשים את השום, מטגנים בשמן עד שהשום מזהיב, מעבירים לנייר בכדי לספוג את השמן ולזה מוסיפים מעט מלח.
3
במטרה שתוכלו להכין את זרעי החרדל יידרש מכם לקלות את הגרגירים על מחבת פשוטה עד שתגלו כי הם קופצים על המחבת. בשלב הזה תורידו את הזרעים מהאש, תוסיפו חומץ וכשזה ייספג בתוך הזרעים תבלו עם מלח ושמן זית.
4
במקביל יש לקחת את הבצל הסגול (שאלוט) ואת הקוביות שחתכם מראש להניח במסננת לצד חליטה של חצי דקה במים חמים מאוד. לאחר מכן שוטפים במים קרים ועכשיו להרכבת המנה!
5
שלב הרכבת המנה
- קחו את עצמות המח עצם, הניחו במים חמים למשך שלוש דק' ולאחר מכן הכניסו לתנור חם מאוד במאתיים מעלות לעוד שלוש דק' לפחות.
- ברגע שהוצאתם את מח העצם מהתנור, פזרו את צ'יפס השום שהכנתם מראש, פזרו אל הבצל הסגול שאודה מראש, את העירית הקצוצה ואת זרעי החרדל.
- שלב הכנת הסלט הוא לערבב את כל המרכיבים כולל מה שנשאר מבצל הסגול, צנוניות חתוכות, עלי מיזונה, מלח פלפל ושיהיה בתאבון!
שאלות נפוצות על מתכון למח עצם עם זרעי חרדל בתוספת סלט ליד
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר