מתכון לפשטידת כרובית וגבינות

>>
>>
פשטידת כרובית וגבינות

יש מאכלים שמרגע שטועמים אותם לא יכולים להפסיק לאכול. ובכן, הפשטידה הזאת היא כל מה שטוב וטעים בחיים! עם שפע של טעמים ומרקמים מיוחדים, המנה הזאת תגרוף אינספור מחמאות ותעטר בגאווה כל ארוחה!

מבט מהיר על פשטידת כרובית וגבינות

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 30 דקות

זמן בישול

בישול 15 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

חלבי

להדפסה

רכיבים ומצרכים לפשטידת כרובית וגבינות

למילוי הפשטידה

שלבי הכנה של פשטידת כרובית וגבינות

1

מחממים תנור ל 250 מעלות, משמנים בנדיבות תבנית בינונית לפאי.

2

נתחיל בהכנת הקראסט מתפוחי האדמה: נעביר למסננת את תפוחי האדמה המגורדים יחד עם המלח, נניח בצד ל- 10 דקות כדי שהנוזלים יוכלו להתנקז.

3

סוחטים מעט את התפוח אדמה ומעבירים לקטעה, את הביצה טורפים היטב ומוסיפים לקערה עם רבע כוס בצל מגורד.

4

מערבבים הכול יחד עד לאיחוד החומרים ומעבירים לתבנית המשומנת תוך השטחת הבלילה בתחתית התבנית ויצירת דפנות מהבלילה באצבעות מקומחות קלות.

5

אופים את הקראסט במשך כ20 דקות חצי שעה לערך או עד לקבלת השחמה יפה. אחרי 20 דקות נבריש א הקראסט במעט שמן זית, מוציאים את הקראסט מהתנור ונוריד את המעלות ל 200 מעלות.

 

6

בקערה מקציפים את הביצים, החלב המלח והפלפל, במחבת גדולה על אש בינונית נמיס את החמאה ונוסיף את פרחי הכרובית, הבצל, השום וחצי כפית מלח. מקפיצים הכול יחד ל 5-7 דקות עד להשחמה קלה. מוסיפים א הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין ומקפיצים הכול יחד ל 10 דקות נוספות ואז מסירים מהאש.

7

מפזרים חצי מכמות גבינת הגרוייר על קראסט תפוחי האדמה, מוסיפים תערובת הכרובית ואת שאר הגבינה מעל. יוצקים את תערובת החלב מלמעלה ומגרדים מעל הכול מעט אגוז מוסקט.

8

אופים ל 25 דקות בערך, או עד עד שהפשטידה מתייצבת ומקבל השחמה יפה, מוציאים ומגישים חם!

טיפ קטן מה-

  • הקפידו להגיר היטב את הנוזלים מתפוח האדמה המגורד לפני הכנסתו לתבנית, כדי שהקראסט ייצא טוב וטעים הוא צריך להיות יחסית יבש, הנוזלים ימנעו ממנו להיות קריספי.

 

  • כשאני מכינה את הפשטידה הזאת אני אוהבת לפני בגבינות מיוחדות , תרגישו חופשי להוסיף סוג נוסף של גבינה אך אל תגזימו כדי שהפשטידה לא תצא שומנית מדי.

שאלות נפוצות על פשטידת כרובית וגבינות

הזמן להכנת פשטידת כרובית וגבינות מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של פשטידת כרובית וגבינות לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת פשטידת כרובית וגבינות ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת פשטידת כרובית וגבינות לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של פשטידת כרובית וגבינות מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments