מתכון לעוגת תפוחים פרווה

>>
>>
>>
מתכון לעוגת תפוחים פרווה

עוגת התפוחים אשר קיימת במתכון זה עומדת להיות קינוח אשר כלל האורחים שלכם יתאהבו בו ויוכלו ליהנות ממנו. מצד אחד זהו קינוח פירותי ומתוק אשק אהוב על רוב הסועדים. מי לא אוהב את עוגת התפוחים החמימה והמוכרת.

מבט מהיר על מתכון לעוגת תפוחים פרווה

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 15 דקות

זמן אפייה

אפייה 50 דקות

מס' מנות במתכון

עוגה אחת בינונית

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לעוגת תפוחים פרווה

שלבי הכנה של מתכון לעוגת תפוחים פרווה

1

קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים, חותכים את הגרעינים וחותכים לקוביות. מוטב להכין את שאר התערבות במהרה על מנת שהתפוחים לא ישחירו.

2

ערבבו בקערה את הביצים, הסוכר, הדבש, השמן ורסק התפוחים עד לקבלת תערובת אחידה.

3

לאחר מכן הוסיפו לתערובת את הקמח ואבקת האפייה. ערבבו עד לקבלת תערובת ללא גושים.

4

הוסיפו את התפוחים והמשיכו לערבב.

5

שמנו תבנית אפייה. שפכו את התערבות לתבנית אפייה בינונית.

6

הכניסו את העוגה לתוך התנור למשך שעה בחום של 170מעלות. ניתן להחדיר קיסם, אם הקיסם יוצא עם פירורים לחים, הרי שהעוגה מוכנה.

7

אם העוגה יוצאת יבשה, ניתן להכין תערובת של מיץ לימון עם סוכר ולשפוך מעל לעוגה.

שאלות נפוצות על מתכון לעוגת תפוחים פרווה

הזמן להכנת מתכון לעוגת תפוחים פרווה מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לעוגת תפוחים פרווה לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לעוגת תפוחים פרווה ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לעוגת תפוחים פרווה לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לעוגת תפוחים פרווה מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.

טיפ קטן מה-

  • ניתן להכין עוגה משביעה ומזינה יותר בעזרת הוספת אגוזים ופירות יבשים. מצד שני ניתן להוסיף שוקולד מריר או שקולד פרווה.
 
  • הרצון הוא להשיג עוגה נימוחה ככול האפשר. הקפידו להשגיח על העוגה בעת הליך האפייה שלה בתנור על מנת שלא תצא שחומה מדי.

  • ניתן להניח נייר כסף על העוגה על מנת שהאפייה שלה תתנהל בצורה נוחה יותר. תנורים מסוימים נוטים לשרוף את החלק העליון של העוגות לכן אנו ממליצים על הנחת נייר הכסף.

  • ניתן להניח ציפויים שונים מעל העוגה על מנת לתת לה טעמים שונים ולהפוך אותה לרטובה יותר. מיצים בטעמים שונים ,ציפוי שוקולד .

  • ניתן להקפיא את העוגה למשך זמן רב וליהנות ממנה לאורך זמן.

  • הכינו עוגות בעלות כמה תוספות על מנת שתקבלו עוגות בסגנונות וטעמים שונים.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments