מתכון לסופגניות במולטיקייק
מכלול של כיף: קלות ההכנה, הכיף שבה, העסיסיות והמתיקות של הסופגניות, בייחוד כאשר הן נאפות במולטיקייק היא בלתי ניתנת להסבר מרוב שהיא טעימה וקטיפתית. לכן, אין זה מן הנמנע לרצות כל כך ליהנות מהן כל השנה. כמו כן, תהליך ההכנה מאפשר תעסוקה מדהימה לילדים, איננו מצריך יותר מדי בלאגן, ושתוצריה של תעסוקה זו גם טעימים להפליא, ומאפשרים הנאה צרופה עבור כל המשפחה.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לסופגניות במולטיקייק
זמן הכנה
הכנה 30 דקות
מס' מנות במתכון
10 מנות
סוג מאכל
חלבי
רכיבים ומצרכים למתכון לסופגניות במולטיקייק
- 1 גביע אשל או 1 גביע יוגורט
- 1 ביצה
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- כוס וחצי קמח תופח או קמח לבן מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה
- שמן קנולה או תרסיס שמן
- תוספות: ריבת תות או פטל, שוקולד מומס וכדומה
שאלות נפוצות על מתכון לסופגניות במולטיקייק
1
מכינים קערה גדולה ואליה מכניסים את כל המצרכים במתכון לעיל, מלבד הקמח. מערבבים הכל היטב. חשוב להמשיך ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה וללא גושים. לאחר מכן, מוסיפים את הקמח לאחר ניפוי, ויוצרים בלילה אחידה וחלקה ללא גושים אשר יפגעו במרקם המנה ובטעם הסופי.
2
מכינים את מחבת המולטי קייק, משמנים במעט שמן או תרסיס שמן, וממלאים כל שקע במכשיר המולטיקייק עד לסופו. אופים במכשיר המולטי קייק למשך 5-6 דקות. יש לשים לב לזמן האפייה על מנת למנוע התייבשות הסופגניות. אופים עד להזהבה. חשוב מאוד להקפיד לא לחרוג מזמן האפייה על מנת שהסופגניות לא ישרפו ויתייבשו.
3
כעת שלב הכיף, המילוי: מכינים מראש תוספות אהובות- שוקולד, מייפל, ריבה במזרק אפייה. מזריקים לתוך הסופגניות. מפזרים מעליהן אבקת סוכר. ומגישים. כאשר ממלאים את הסופגניות, יש להתייחס לגודל הסופגניות על מנת שלא למלא יותר מידי ולא פחות במידי אלא בדיוק במידה הנכונה אשר תהווה את הביס המושלם למנה.
טיפ קטן מה-♥
נכון כי התוספת הכי נדרשת עבור מילוי סופגניות היא הריבה כמובן, בין אם תות, פטל או ריבת ענבים. אך עם זאת, בקינוחים כמו בקינוחים, כל שצריך הוא להיות יצירתיים. המלצתנו היא למלא את הסופגניות הטעימות הללו בתוספות יצירתיות כגון שוקולד מומס במיקרוגל, מייפל ואפילו ממרח לוטוס. התוצאה מדהימה.
שאלות נפוצות על מתכון לסופגניות במולטיקייק
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר