מתכון לסביצ'ה סלומון
מקסיקני, ים תיכוני או קאריבי, ה-סביצה כבש את העולם- ולא סתם. הוא בריא, קליל, מרענן ומושלם לקיץ, ולא תאמינו כמה הוא פשוט להכנה.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לסביצ'ה סלומון
זמן הכנה
20 דקות
מס' מנות במתכון
4-5 מנות
סוג מאכל
צמחוני
רכיבים ומצרכים למתכון לסביצ'ה סלומון
- 300 גרם של פילה סלומון טרי אשר נוקה משאריות עור ועצמות שכן אף אחד לא מעוניין להיתקל בעצם של דג בזמן הביס.
- 6 פרוסות של אננסטרי ולא מקופסת שימורים.
- 1/4 כוס מיץ לימון טרי.
- 4 בצלים מסוג שאלוט ואם אין בהישג ידכם, ניתן להחליפם בבצל סגול אחד.
- 1 צ'ילי טרי.
- 1/2 חבילה של כוסברה טרייה.
- 1/2 פלפל צ'ילי.
- 1 אבוקדו גדול ובשל.
- 3 כפות שמן זית.
- תבלינים – מלח, פלפל ותבלינים שאתם מתחברים אליהם ומעוניינים שיהיו במנה.
שלבי הכנה של מתכון לסביצ'ה סלומון
1
לוקחים את האבוקדו, מקלפים את הקליפה ומתחילים לחתוך אותו לקוביות קטנות מאוד אשר יספקו בהמשך מרקם נימוח ומושלם בכל ביס.
2
ניקח את האננס ונחתוך אותו לקוביות קטנות ודקות תוך שימת דגש גדולה על אחידות בגודל לאורך כל הביצוע שכם אסתטיקה היא מאוד חשובה בהכנת סביצ'ה סלומון איכותי.
3
כעת ניקח את בצלי השאלוט ונחתוך גם אותם לקוביות קטנות אשר יספקו טעם חריף ומושלם. יחד עם בצלי האשלוט, נחתוך גם את פלפל הצ'ילי לקוביות קטנות מאוד. חשוב מאוד בכל נושא החיתוכים, להקפיד על חיתוך כמה שיותר קטן אשר יאפשר להכניס בביס אחד כמות גדולה מאוד של מרקמים וטעמים אשר יעשירו את הטעימה באופן מושלם. המטרה היא ביס שמאחד את כל המרכיבים ולא ביס אשר יהיה מורכב ממרכיב דומיננטי אשר יעפיל על הטעם של מרכיבים נוספים.
4
ניקח את הכוסברה ובשונה משאר המרכיבים, כאן נחתוך את הכוסברה באופן גדול וגס אשר יספק מראה עשיר ביחד עם שאר הסביצ'ה סלומון שלנו.
5
לאחר שחתכנו וקצצנו את כל המרכיבים, נכניס אותם לתוך קערה ונערבב אותם היטב על מנת שכל הטעמים יתחברו ויהפכו את המנה לעשירה מאוד ומלאה בטעמים. חשוב לאחר הערבוב לטעום את המנה ובמידת הצורך, להוסיף תיבול של מלח ופלפל אשר יאזנו את הטעמים.
6
חשוב מאוד להגיש באופן מידי את הסביצ'ה סלומון מיד לאחר ההכנה ולא לחכות לזמן מאוחר יותר אשר יפגע במרקמים השונים.
7
בתיאבון!
טיפ קטן מה-♥
מומלץ להגיש את הסביצ'ה סלמון כאשר הוא קר ומרענן ונמצא בתוך קערת סלט אשר ניתן להגיש ממנה לצלחת
ניתן להחליף את הסלומון בדג דניס אשר משתלב היטב עם הטעמים והמרכיבים השונים במנה.
ניתן להוסיף למנה ירק נוסף מלבד עלי הכוסברה. ניתן להשתמש בבזיליקום, פטרוזיליה וריחנים אחרים אשר יעשירו את טעם המנה ויאזנו אותה היטב.
שאלות נפוצות על מתכון לסביצ'ה סלומון
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר