מתכון לנודלס עוף
מתכון לנודלס עוף הכי טעים ומהיר להכנה.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לנודלס עוף
זמן הכנה
הכנה 30 דקות
מס' מנות במתכון
7 מנות
סוג מאכל
בשרי
רכיבים ומצרכים למתכון לנודלס עוף
- 1 חבילת אטריות נודלס
- 6 נתחים של חזה עוף
- 1/4 כוס סויה
- 5 כפות של דבש סילאן טהור
- 1 פלפל אדום ,1 פלפל כתום
- 3 גזרים בינוניים
- 1/2 כרוב בינוני
- סלסלה של פטריות שמפיניון
- 4-5 גבעולים של בצל ירוק
- 1/4 סלסלת נבטים
- 1/2 כוס שמן קנולה
- 2 כפיות שמן שומשום
שלבי הכנה של מתכון לנודלס עוף
1
לוקחים קערה גדולה ומכניסים לתוכה את דבש הסילאן ואת רוטב הסויה ומערבבים היטב עד לחיבור המרכיבים וקבלת רוטב אחיד ולאחר מכן לוקחים את נתחי העוף ומתחילים לחתוך אותם לרצועות ברוחב בינוני ולבסוף מכניסים אותם אל תוך הקערה יחד עם הסילאן והרטוב סויה ומתחילים לערבב עם הידיים עד שכל חתיכות העוף מתכסות ברוטב ולאחר מכן משרים במקרר למשך שעתיים על מנת שהעוף יספוג את כל הטעמים על מנת שהמנה תצא משובחת.
2
לוקחים את אטריות הנודלס ומכניסים אותם לתוך סיר עם מים רותחים ומבשלים אותם על הגז עד להתרככות תוך היצמדות אל הוראות ההכנה אשר מופיעות על גבי האריזה. רצוי לבשל את האטריות עם קצת שמן על מנת למנוע הידבקויות של האטריות אשר יפגעו באיכות המנה.
לוקחים את כל הירקות שבמנה ומתחילים לחתוך אותם לרצועות דקות אשר ישתלבו מעולה עם רצועות העוף שחתכנו מקודם.
3
לוקחים מחבת ובה נחמם את השמן ולאחר שהשמן מספיק רותח, נעביר אל המחבת את רצועות העוף לטיגון עד לקבלת צריבה אחידה מכל הצדדים ולאחר מכן נוציא את רצועות העוף אל צלחת לצינון.
4
\לאחר הוצאת רצועות העוף, נכניס אל המחבת את רצועות הירקות שחתכנו יחד עם השמן לצורך טיגון מהיר ומוקפץ עד לריכוך בסיסי של הירקות. תחילה נתחיל עם הירק הקשה ביותר שהוא הגזר ולאחר שהוא מתרכך מאט, נוסיף את הפלפל האדום והצהוב ולבסוף נכניס את הפטריות אשר לא זקוקות להקפצה ארוכה ומספיקה להם צריבה קלה. חשוב מאוד להימנע מטיגון ממושך על מנת לא לגרום לירקות להיות רכים מידי ואיבוד הפריכות המצופה מהם.
5
לאחר שהירקות קיבלו את הצריבה הדרושה להם מוסיפים למחבת את האטריות ואת רצועות העוף ומערבבים היטב במשך 3-4 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן מכבים את האש ולפני שמתחילים לאכול ניתן להוסיף את שמן השומשום מעל נתחי העוף להעשרת הטעמים המעולים שהתקבלו. בתאבון.
טיפ קטן מה-♥
- רצוי להשרות את נתחי העוף במרינדה למשך כמה שיותר זמן אפילו למשך כל הלילה על מנת שהעוף יספוג היטב את הטעמים וישמור אותם בתוכו גם בזמן הטיגון עד לאכילה.
- ניתן להחליף את רצועות העוף ברצועות בקר או שאם אתם מעוניינים להפוך את המנה לפרווה, ניתן במקום רצועות בשר, להוסיף חתיכות טופו בטעמים שונים.
- ניתן להוסיף מגוון רחב של ירקות להקפצה בהתאם לטעם האישי שלכם. צריך לראות שהירקות שמוסיפים אכן ניתנים להקפצה ושלא ישרפו תוך כדי הטיגון, דבר אשר יפגע בטעם המנה.
שאלות נפוצות על מתכון לנודלס עוף
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר