מתכון לטראפלס
באמת צורך לכתת רגליים עד לקונדיטוריה או למסעדה האהבה עליכם על מנת ליהנות מכל הטוב המתוק הזה. למעשה, המתכון הוא קליל, הוא מהיר והוא מורכב מהמרכיבים הכי פשוטים שיש. כך, אנו גם יכולים לשלוט בטעמים ובניחות כרצוננו ולהוסיף או לגרוע את המרכיבים שאנו הכי אוהבים. הוסיפו לטראפלס שלכם טעמים של לוטוס באמצעות ממרח לוטוס או שברי עוגיות לוטוס, אולי בכלל שברי עוגיות אוראו או אולי שברי שוקולד לבן כי ממש בא לכם לגוון בגזרה השוקולדית. כך או כך, הנאה צרופה לחלוטין.. מובטחת!
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לטראפלס
זמן הכנה
הכנה 30 דקות
זמן בישול
בישול 15 דקות
מס' מנות במתכון
20 מנות
סוג מאכל
חלבי
רכיבים ומצרכים למתכון לטראפלס
- 500 גרם שוקולד מריר 80% שבור לקוביות גסות
- אחת וחצי כוסות שמנת מתוקה 32% או 32% שומן
- 90 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- לציפוי: 1 כוס אבקת אבקת קקאו
שלבי הכנה של מתכון לטראפלס
1
מכינים קערת זכוכית גדולה ושמים בה את השוקולד המריר. ממיסים את השוקולד באמצעות חימומו במיקרוגל, בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה ובעלת גושים מעטים. מערבבים מעט ומחליקים את התערובת.
2
בסיר קטן, שמים את השמנת המתוקה ומביאים להרתחה.
3
מכינים קערה גדולה נוספת, ואליה מוזגים את השוקולד המומס. מוסיפים שליש מכמות השמנת שרתחה. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וגרגירית.
4
כעת, מוסיפים לתערובת שליש נוסף מהשמנת, ומערבבים שוב היטב עד להטמעות מלאה בתערובת.
5
ושוב, מוסיפים את השליש האחרון ומערבבים היטב.
מכינים תבנית אלומיניום מרובעת גדולה ומרפדים אותה בנייר אפייה. יוצקים לתוכה את תערובת השוקולד ומכניסים לקירור למשך הלילה, או ל-9 שעות מינימום.
6
בבוקר, או בתום הזמן, מוציאים את התבנית מהמקרר ומפזרים מעל את אבקת הקקאו. חותכים לחתיכות טראפלס לפי הטעם- גדול או קטן. מכניסים לתבנית עם הפרדה של נייר אפייה על מנת למנוע הדבקות..
טיפ קטן מה-♥
- המתכון הכי טעים וכיפי שקיים, הטראפלס! התענוג הגדול הוא בהחלט לאכול אותם קרים. אך אין ספק שזוהי חוויה אף גדולה יותר לצלחת מספר טראפלס בצלחת, להוסיף קצפת וכדור גלידה לפי הטעם ולעטר מעל באמצעות סירופ שוקולד או מייפל או בכלל לוטוס. אין ספק כי כל ביס הוא חגיגה של ממש.
- את הטראפלס ניתן לאחסן בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של עד כחודש ימים, או במקפיא עד חודש וחצי, בתוך כלי סגור.
שאלות נפוצות על מתכון לטראפלס
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר