מתכון לחטיפי פצפוצי אורז
חטיפי פצפוצי האורז המוכנים ביתית מזכירים מאד את טעמי הילדות של פעם. את שוקולד הפצפוצי שוקולד, או ממרח שוקולד הפצפוצים של פעם. כך או כך, מדובר במתכון שאף משדרג את טעמי הילדות הללו, ויוצר שילוב מטורף של נוסטלגיה וטעם מדהים.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לחטיפי פצפוצי אורז
זמן הכנה
הכנה 10 דקות
זמן הקפאה
הקפאה 30 דקות
מס' מנות במתכון
20-24 מנות
סוג מאכל
חלבי
רכיבים ומצרכים למתכון לחטיפי פצפוצי אורז
- 200 גרם שוקולד מריר, חלב או לבן
- 3 כפות טחינה גולמית או חמאת בוטנים טבעית
- 3 כוסות פצפוצי אורז
- לקישוט (לא חובה):
- 50 גרם שוקולד לבן מומס
שלבי הכנה של מתכון לחטיפי פצפוצי אורז
1
קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה.
2
מוסיפים את הטחינה וממיסים יחד עם השוקולד במיקרוגל, עד שהכל נמס יחד ומתקבלת תערובת אחידה.
3
מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים היטב, עד שפצפוצי האורז הופכים לחלק מהתערובת האחידה. יש לערבב היטב ולחבר את כל פצפוצי האורז עם השוקולד.
4
יוצקים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת בעטרות נייר. מהדקים היטב בעזרת כף.
5
מכניסים להקפאה במקרר למשך מחצית השעה.
6
בתום הזמן, מחלצים את החטיפים מהתבנית. יש לשים לב בטרם מחלצים את החטיפים מהתבנית כי הם התגבשו היטב במקפיא ובמידה ולא, יש להחזיר למקפיא להמשך הקפאה. במידה והחטיפים לא קפאו היטב, יהיה בלתי אפשרי לחלוץ אותם מהתבנית בחלק אחד.
7
מקשטים את החטיפים: באמצעות כף מזלפים את השוקולד המומס מזלפים בחלק העליון של החטיפים, ומגישים.
טיפ קטן מה-♥
- נכון שהמלצנו על קישוט החטיפים בסוכריות צבעוניות. אך עם זאת, ניתן בשמחה ובששון לשנות ולשדרג במקצה הקישוטים. בין אם באמצעות סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד או אפילו חמאת בוטנים. הכל הולך, וכמה שיותר- יותר טוב. מעבר לכך, נמליץ להגיש מספר חטיפי אורז בתצורתם הקפואה, או אפילו לחממם במיקרוגל למשך שלושים שניות. ולצד זאת, להגיש כדור גלידת וניל גדול וטוב.
- מי שחפץ בעוגת פצפוצי אורז, אין כלל בעיה לזלף את התערובת לתוך תבנית אינגליש קייק וליהנות מעוגת פצפוצי אורז קרה וטובה.
- את חטיפי פצפוצי האורז ניתן לאחסן בהקפאה במקפיא לטווח זמן מקסימלי של כחודש ימים. יש לאחסן את החטיפים בתוך כלי סגור.
למה כדאי לכם להכין פיצפוצי אורז?
- נכון שהמלצנו על קישוט החטיפים בסוכריות צבעוניות. אך עם זאת, ניתן בשמחה ובששון לשנות ולשדרג במקצה הקישוטים. בין אם באמצעות סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד או אפילו חמאת בוטנים. הכל הולך, וכמה שיותר- יותר טוב. מעבר לכך, נמליץ להגיש מספר חטיפי אורז בתצורתם הקפואה, או אפילו לחממם במיקרוגל למשך שלושים שניות. ולצד זאת, להגיש כדור גלידת וניל גדול וטוב.
- מי שחפץ בעוגת פצפוצי אורז, אין כלל בעיה לזלף את התערובת לתוך תבנית אינגליש קייק וליהנות מעוגת פצפוצי אורז קרה וטובה.
- את חטיפי פצפוצי האורז ניתן לאחסן בהקפאה במקפיא לטווח זמן מקסימלי של כחודש ימים. יש לאחסן את החטיפים בתוך כלי סגור.
שאלות נפוצות על מתכון לחטיפי פצפוצי אורז
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר