מתכון לחזרת לבנה
מתכון החזרת הלבנה שישגע אתכם וישנה את כל מה שחשבתם שאתם יודעים על חזרת.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לחזרת לבנה
זמן הכנה
הכנה 10 דקות
זמן בישול
לילה שלם
מס' מנות במתכון
8-10 מנות
סוג מאכל
פרווה
רכיבים ומצרכים למתכון לחזרת לבנה
- חזרת 200 גרם
- 2 כוסות חומץ
- כף סוכר
- 3 כפות דבש או סילאן
- קורט אגוז מוסקט
- 1 כפית מלח
שלבי הכנה של מתכון לחזרת לבנה
1
משרים את החזרת במשך שעה בקערה עם מים בטמפ' החדר.
2
בתום הזמן, קולפים את החזרת מקליפתה.
3
מכניסים את החזרת להקפאה למשך 4 שעות או ללילה
4
מוציאים את החזרת מהמקפיא, מפשירים וחותכים דק לקוביות קטנות או לחילופין מגרדים על פומפייה.
5
ממלאים צנצנת בשאר המרכיבים במתכון לעיל. ניתן להוסיף חומץ במידת הצורך. מערבבים היטב.
6
מכניסים למקרר לקירור למשך הלילה.
7
פותחים, טועמים ונהנים.
בתיאבון!
טיפ קטן מה-♥
- המלצת השף: כמה מדהים שניתן להכין מתכונים כל כך מיוחדים מירק אחד פשוט. ההמלצה שלנו היא לאפשר לעצמכם להיות יצירתיים, הכינו את דלעת הערמונים שלכם עם המליות או הרטבים שאתם הכי אוהבים. אוהבים חלבי? לכו על שמנת. אוהבים חמוץ? לכו על לימון ופלפל. אוהבים מתוק? גם דבש וסילאן יעשו את העבודה. אפו את דלעת הערמונים כמו בסעיפים הראשונים, ולאחר מכן זלפו מעליה את התערובת האהובה עליכם. אחד היתרונות הגדולים של דלעת הערמונים הוא היכולת שלה להשתלב במיני טעמים, וזאת משום טעמה הייחודי.
למה כדאי לכם להכין חזרת לבנה ?
המלצת השף: חזרת- המאכל שאתם צריכים ולא ידעתם. לא רק בפסח, אחד הממרחים היותר אקזוטיים שיצא לכם לטעום, בהבטחה! אנו ממליצים על החזרת כמתאבן טרם ארוחת הצהריים, כארוחת ביניים או כתוספת ירק מעולה לארוחה. נסו למרוח אותה על לחם, או לאכול אותה לצד תפוחי אדמה מבושלים. הטעמים שונים, מיוחדים, דומיננטיים ומהנים.
אחסון וקירור: את החזרת הלבנה ניתן לשמור במזווה בטמפ' החדר או בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כחודשיים ימים, בתוך כלי סגור היטב, בעדיפות לצנצנת כמו של ריבה
הסיפור מאחורי המתכון לחזרת לבנה
לא רק בפסח, אנו מזמינים אתכם לנסות את מתכון החזרת הלבנה במשך כל ימות השנה. הוא באמת טעים, הוא מגוון והוא חמוץ והולך מצוין לצד כל ארוחה, או כמתאבן לארוחה.
הטעמים דומיננטיים ועשירים, המתכון קל ביותר והתוצאה משתלמת. נסו את המתכון המיוחד הזה, אנו מבטיחים לכם שתיחשפו לעולם חדש של טעמים.
שאלות נפוצות על מתכון לחזרת לבנה
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר