מתכון לדג מרוקאי

>>
>>
מתכון לדג מרוקאי

דג מרוקאי הוא מאכל מהיר, בריא וטעים. ארוחה משביעה שמתאימה לכל המשפחה מקטן עד גדול, שתפקידה לאחד ולגבש בין כולם.

מבט מהיר על מתכון לדג מרוקאי

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 10 דקות

זמן בישול

בישול 45-50 דקות

מס' מנות במתכון

5 מנות

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

חותכים לפרוסות את הפלפלים האדומים, השום והכוסברה ומניחים בקערות נפרדות, רגעים לפני העיצוב בסיר.

2

יוצרים צורה של שמש בתחתית הסיר עם מחצית מכמות הפלפלים, מעל מפזרים מחצי מכמות השום והכוסברה.

3

מניחים בצד הסיר את הפלפלים החריפים, בצורה מקבילה ומעל את פרוסות הדג הראשון.

4

מבצעים את אותן הפעולות מעל השכבה הראשונה של הדגים.

5

יוצרים צורה של שמש עם המחצית השנייה, ונכון גם לגבי השום, הכוסברה ומעל את פרוסות הדג השני.

6

מערבבים בחצי כוס שמן את כל התבלינים ומוזגים מעל הדגים. שופכים 2 כוסות מים פושרים ומביאים לרתיחה.

7

מנמיכים לאש בינונית ומבשלים כשעה. 

הגישו חם!

טיפ קטן מה-

  • ניתן לשדרג עם פרוסות גזר או / וגרגרי חומוס מבושלים (סנפרוסט).

  • על טעם ועל ריח, אין מה להתווכח אז… תוסיפו קצת מהתבלינים עד שיענה לטעמכם.

  • בתום חצי שעת בישול, תטו את המכסה בצורה כזו שהאדים יצאו והרוטב יצטמצם.

  • תכינו חלה או שתיים בצד או כל סוג לחם שתחפצו.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

מתכון לדואה

מתכון למתכון לדואה דף הבית דואה היא תערובת תבלינים מצרית עשירה בויטמינים ומינרלים, ונקראת פצצה של אנרגיה ובריאות ולא בכדי. זמן הכנה הכנה 20 דקות

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments