מתכון לגלידה ביתית מעולה שמכינים בקלות משני מרכיבים בלבד!
מי לא אוהב גלידה? המרקם שנמס בפה, מגוון עצום של טעמים. כן! אפשר להכין גלידה לבד בבית, משני מרכיבים זמינים שכל אחד מכיר וההכנה פשוטה, מהירה, קלה במיוחד וכמובן – מספקת מאד! בואו לפתוח גלידריה ביתית עם הטעמים שאתם אוהבים!
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לגלידה ביתית מעולה שמכינים בקלות משני מרכיבים בלבד!
זמן הכנה
הכנה 10-15 דקות
זמן הקפאה
הקפאה 4 שעות
מס' מנות במתכון
3-4 מנות
סוג מאכל
חלבי
רכיבים ומצרכים למתכון לגלידה ביתית מעולה שמכינים בקלות משני מרכיבים בלבד!
- פחית חלב מרוכז.
- מיכל שמנת מתוקה להקצפה עם שיעור גבוה של אחוזי שומן.
שלבי הכנה של מתכון לגלידה ביתית מעולה שמכינים בקלות משני מרכיבים בלבד!
1
שופכים לקערת המיקסר את החלב המרוכז ואת השמנת המתוקה.
2
מתחילים בהקצפה עדינה על מהירות נמוכה ואט אט מגבירים את המהירות.
3
עוקבים אחרי שינוי המרקם של תכולת הקערה ואפשר יהיה לראות שלאחר כ- 5-8 דקות של הקצפה תתקבל תערובת הומוגנית ואחידה עם מרקם של גלידה.
4
מעבירים את תוכן קערת המיקסר לקערה אחרת, מוסיפים תוספות על פי הטעם או מה שבוחרים, סוגרים את הקערה עם מכסה ומעבירים להקפאה למשך כמה שעות.
5
מוציאים את הגלידה מתי שרוצים ונהנים מהטעם הנפלא!
טיפ קטן מה-♥
- תוספות וטעמים – המתכון שהוצג כאן הוא המתכון הבסיסי. אפשר להשאיר את הגלידה שמתקבלת מהמתכון הזה ככה כמו שהיא, שכן החלב המרוכז הוא בעל מתיקות מעודנת וכך הגלידה שתתקבל תהיה בעלת טעם וניל עדין.
- להכנת גלידת שוקולד מוסיפים להקצפה שוקולד חלב או מריר מומס.
- להכנת גלידה בטעם פיסטוק מוסיפים לקערת המיקסר מחית פיסטוק ירוקה שאפשר לקנות בחנויות תבלינים או אפייה.
- אפשר להכין גלידה בכל טעם שרוצים על ידי הוספת מחית או ריכוז של אותו הטעם (תותים מרוסקים, קפה לגלידה מוקה, בננה מרוסקת ועוד).
- את הגלידה אפשר לאכול בדיוק כמו שאוהבים את הגלידה שקונים – בכוס או בגביע, עם סוכריות, קצפת או סירופ שוקולד.
- לאחר שמוציאים מהקערה את הכמות הרצויה חשוב להחזיר אותה למקפיא כדי שהמרקם יישמר.
למה כדאי לכם להכין גלידה ביתית?
- מי שאוהב גלידה פשוט יתאהב במתכון הזה וכמובן שבאופן מוצדק ביותר. ההכנה קלה ופשוטה, הגלידה טעימה ומזכירה את הטעם של הגלידה התעשייתית והמחיר – הרבה יותר זול באופן משמעותי!
- ההכנה כל כך מהירה, שאין טעם לצאת מהבית לקנות גלידה אלא הרבה יותר כיף, כדאי ומשתלם להכין את הגלידה לבד.
- אפשר בפעם אחת להכפיל כמויות ולהכין כמה טעמים שונים שכבר ימתינו במקפיא.
- הגלידה מתאימה לאירוח, לנשנוש מול הטלוויזיה או לריענון צונן ומקפיא בימי הקיץ הלוהטים!
שאלות נפוצות על מתכון לגלידה ביתית מעולה שמכינים בקלות משני מרכיבים בלבד!
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר