מתכון לבאונטי

הכנת באונטי נותנת לכם את היכולת להכין את הממתק המיוחד מתי שתרצו. באונטי החטיף שכולם אוהבים וממכר בטירוף.

מבט מהיר על מתכון לבאונטי

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 10 דקות

זמן הקפאה

הקפאה 1 שעות

מס' מנות במתכון

15 יחידות

סוג מאכל

חלבי

להדפסה

רכיבים ומצרכים למתכון לבאונטי

שלבי הכנה של מתכון לבאונטי

1

ראשית כול ניצור את תערובת הקוקוס ממנה נכין את החטיפים.

2

 הרתיחו לחצי דקה את השמנת המתוקה(אפשר במיקרו) לאחר מכן יש להוסיף את אבקת הסוכר ולערבב בעת הוספה על מנת שלא יתקיימו גושים. הוסיפו את הקוקוס וערבבו עד אשר הנוזל נספג. תנו לערובת לנוח ולספוח את שאר הנוזלים למשך שעה.

3

החלו לקחת מנות קטנות מהתערובת, ניתן למדוד בעזרת כף, בערך כדורים של אחד וחצי ס"מ והחלו להפוך את החתיכות לצורת גליל קטן. השתמשו בידיים רטובות על מנת שהתערובת לא תידבק.

4

הניחו את הגלילים על מגש שעליו נמצא נייר אפייה. הניחו אותם במקפיא למשך שעה.

5

בזמן שהגלילים נמצאים בהקפאה, החלו בתהליך המסת השוקולד. ניתן להמיס את השוקולד על ידי הכנסת השוקולד לקערה וחימום שלו במיקרו. הוסיפו את השמן לשוקולד ובעת שאתם מחממים יש להשגיח על החימום על מנת שלא יגלוש.

6

הוציאו את הגלילים מהמקפיא והחלו במלאכת הציפוי. ניתן לעשות זאת במגוון דרכים. אנו ממליצים על הנחת הגליל על כף רחבה ושימוש בכף שנייה למזיגת השוקולד על הגליל. הקפידו על כך שהגליל לא יהיה רטוב מדי משוקולד ומצד שני שלא יישארו חלקים ריקים. הניחו כל גליל על נייר האפייה ותנו לשוקולד להתקשות.

7

המיסו את השוקולד הלבן במיקרו למשך חצי דקה. העבירו את נוזל השוקולד הלבן אל שקית זילוף קטנה. אפשר גם שקית ניילון כאשר אתם חותכים את אחד מהקצוות שלה. והחלו לצפות את הגלילים בעזרת השוקולד הלבן.

8

תנו לגלילים לנוח ולהפוך ליציבים לגמרי.

טיפ קטן מה-

  • אומנם הכנת חטיף הבאונטי כוללת מספר שלבים ומתקיימת לאורך מספר שעות אך יש להבין שהקפדה על ההוראות תיתן לכם את האפשרות להכין את החטיף האהוב בצורה פשוטה.
 
  • הייחוד של חטיף הבאונטי נמצא בגלילי הקוקוס. זהו אינו חטיף אשר נותן מרחב להוספת תוספות. תנו לחטיף להיות ניטראלי על מנת שהוא יישאר יציב ואיכותי.
 
  • לאחר סיום הכנת הבאונטי, ניתן להמשיך ולהקפיא אותו ולאכול אותו כמין חטיף קריר ומתוק ביום קיץ חם.
 
  • בשל העובדה שאתם מכינים באונטי ביתי, ללא חומרים משמרים, זמן הקיום של הבאונטי הוא קצר יותר. אם אתם מעדיפים לא להקפיא אותו, עדיף שתגמרו את החטיף תוך מספר ימים.
 
  • תנו לעצכם לטעום את התערובת בשלבים שונים על מנת שתוכלו להבין כיצד אתם רוצים לאזן את הטעמים. אם תרצו באונטי מתוק יותר, ניתן להוסיף סוכר. אם תרצו ניטראלי יותר הרי שאין צורך להוסיף סוכר.

הסיפור מאחורי המתכון לבאונטי

חטיף הבאונטי הוא קינוח מיוחד ומוכר אשר מגיע אלינו מלב התרבות האמריקאית. 

הכנת חטיף זה נותנת לכם את היכולת להכין את הממתק המיוחד מתי שתרצו.

 ניתן להכין את החטיף שוב ושוב ולהקפיא אותו לאורך זמן על מנת שתוכלו לאכול אותו מתי שתרצו.

 תנו להליך הכנת הבאונטי להפוך למשפחתי וחברתי והזמינו אנשים נוספים אשר יגיעו לעזור לכם בהכנת הבאונטי. 

מומלץ להכין את החטיף כקינוח לארוחות שונות וחגיגיות. בכלל, ברגע שתגיעו לצורת ההכנה המנצחת תוכלו להביא אתכם את הקינוח לכל אירוע שתגיעו אליו.

 

שאלות נפוצות על מתכון לבאונטי

הזמן להכנת מתכון לבאונטי מתחלק לשניים, יש את זמן ההכנה ויש את זמן הבישול / האפייה במידה ונדרש, ולכן מומלץ יהיה להסתכל למעלה בכדי לראות את הזמן המוערך לכל שלב.
פירטנו לכם את צעדי ההכנה של מתכון לבאונטי לפי צעדים שלביים כך שלא תוכלו להסתבך, יש לגלול למעלה בכדי לראות את שלבי ההכנה.
כתבנו לכם רשימה מסודרת של הרכיבים הדרושים להכנת מתכון לבאונטי ממש כאן למעלה, יש לגלול בכדי לקרוא יותר.
את כמות המנות להכנת מתכון לבאונטי לפי הגרסה שלנו תוכלו לקרוא למעלה, ואם לא מצויין מספר מנות ספציפי אז לרוב המתכון יהיה עבור 3-4 מנות בממוצע.
שלבי ההכנה של מתכון לבאונטי מצויינים למעלה אחרי הפסקה המתארת את מרכיבי המתכון, יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על שלבי ההכנה.
5/5

אולי יעניין אתכם גם:

ערמונים בתנור
מתכונים בריאים

מתכון לערמונים בתנור

מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם

לקריאת המתכון »
Roasted chickpeas
מתכונים לסלטים לעל האש

מתכון לחומוס קלוי

מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
הירשם
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments