מתכון לבאונטי
הכנת באונטי נותנת לכם את היכולת להכין את הממתק המיוחד מתי שתרצו. באונטי החטיף שכולם אוהבים וממכר בטירוף.
האזינו למתכון:
מבט מהיר על מתכון לבאונטי
זמן הכנה
הכנה 10 דקות
זמן הקפאה
הקפאה 1 שעות
מס' מנות במתכון
15 יחידות
סוג מאכל
חלבי
רכיבים ומצרכים למתכון לבאונטי
- מיכל שמנת מתוקה
- כוס אבקת סוכר
- 250 גרם קוקוס טחון
- לציפוי: חבילת שוקולד חלב/מריר
- חצי חבילת שוקולד לבן
- מעט שמן
שלבי הכנה של מתכון לבאונטי
1
ראשית כול ניצור את תערובת הקוקוס ממנה נכין את החטיפים.
2
הרתיחו לחצי דקה את השמנת המתוקה(אפשר במיקרו) לאחר מכן יש להוסיף את אבקת הסוכר ולערבב בעת הוספה על מנת שלא יתקיימו גושים. הוסיפו את הקוקוס וערבבו עד אשר הנוזל נספג. תנו לערובת לנוח ולספוח את שאר הנוזלים למשך שעה.
3
החלו לקחת מנות קטנות מהתערובת, ניתן למדוד בעזרת כף, בערך כדורים של אחד וחצי ס"מ והחלו להפוך את החתיכות לצורת גליל קטן. השתמשו בידיים רטובות על מנת שהתערובת לא תידבק.
4
הניחו את הגלילים על מגש שעליו נמצא נייר אפייה. הניחו אותם במקפיא למשך שעה.
5
בזמן שהגלילים נמצאים בהקפאה, החלו בתהליך המסת השוקולד. ניתן להמיס את השוקולד על ידי הכנסת השוקולד לקערה וחימום שלו במיקרו. הוסיפו את השמן לשוקולד ובעת שאתם מחממים יש להשגיח על החימום על מנת שלא יגלוש.
6
הוציאו את הגלילים מהמקפיא והחלו במלאכת הציפוי. ניתן לעשות זאת במגוון דרכים. אנו ממליצים על הנחת הגליל על כף רחבה ושימוש בכף שנייה למזיגת השוקולד על הגליל. הקפידו על כך שהגליל לא יהיה רטוב מדי משוקולד ומצד שני שלא יישארו חלקים ריקים. הניחו כל גליל על נייר האפייה ותנו לשוקולד להתקשות.
7
המיסו את השוקולד הלבן במיקרו למשך חצי דקה. העבירו את נוזל השוקולד הלבן אל שקית זילוף קטנה. אפשר גם שקית ניילון כאשר אתם חותכים את אחד מהקצוות שלה. והחלו לצפות את הגלילים בעזרת השוקולד הלבן.
8
תנו לגלילים לנוח ולהפוך ליציבים לגמרי.
טיפ קטן מה-♥
- אומנם הכנת חטיף הבאונטי כוללת מספר שלבים ומתקיימת לאורך מספר שעות אך יש להבין שהקפדה על ההוראות תיתן לכם את האפשרות להכין את החטיף האהוב בצורה פשוטה.
- הייחוד של חטיף הבאונטי נמצא בגלילי הקוקוס. זהו אינו חטיף אשר נותן מרחב להוספת תוספות. תנו לחטיף להיות ניטראלי על מנת שהוא יישאר יציב ואיכותי.
- לאחר סיום הכנת הבאונטי, ניתן להמשיך ולהקפיא אותו ולאכול אותו כמין חטיף קריר ומתוק ביום קיץ חם.
- בשל העובדה שאתם מכינים באונטי ביתי, ללא חומרים משמרים, זמן הקיום של הבאונטי הוא קצר יותר. אם אתם מעדיפים לא להקפיא אותו, עדיף שתגמרו את החטיף תוך מספר ימים.
- תנו לעצכם לטעום את התערובת בשלבים שונים על מנת שתוכלו להבין כיצד אתם רוצים לאזן את הטעמים. אם תרצו באונטי מתוק יותר, ניתן להוסיף סוכר. אם תרצו ניטראלי יותר הרי שאין צורך להוסיף סוכר.
הסיפור מאחורי המתכון לבאונטי
חטיף הבאונטי הוא קינוח מיוחד ומוכר אשר מגיע אלינו מלב התרבות האמריקאית.
הכנת חטיף זה נותנת לכם את היכולת להכין את הממתק המיוחד מתי שתרצו.
ניתן להכין את החטיף שוב ושוב ולהקפיא אותו לאורך זמן על מנת שתוכלו לאכול אותו מתי שתרצו.
תנו להליך הכנת הבאונטי להפוך למשפחתי וחברתי והזמינו אנשים נוספים אשר יגיעו לעזור לכם בהכנת הבאונטי.
מומלץ להכין את החטיף כקינוח לארוחות שונות וחגיגיות. בכלל, ברגע שתגיעו לצורת ההכנה המנצחת תוכלו להביא אתכם את הקינוח לכל אירוע שתגיעו אליו.
שאלות נפוצות על מתכון לבאונטי
אולי יעניין אתכם גם:
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש)
מתכון ללבילטונג (בשר מיובש) דף הבית הבילטונג הוא נתח ארוך של שריר בשר בקר ממולח ומתובל שמיוצר כחטיף. המתיישבים הראשונים בדרום אפריקה נהגו לייבש רצועות
מתכון לחמין בסיר בישול איטי
מתכונים לחמין לשבת מתכון לחמין בסיר בישול איטי כאשר אנו שומעים את המילים "שבת חורפית", אנו ישר חושבים על חמין. מאכל עממי ומסורתי זה חוצה
מתכון לערמונים בתנור
מתכונים בריאים מתכון לערמונים בתנור צליית ערמונים בתנור היא מסורת עתיקת יומין הממלאת את האוויר בניחוח נעים ונוסטלגי. הפשטות של המתכון הזה היא חלק מהקסם
מתכון לחומוס קלוי
מתכונים לסלטים לעל האש מתכון לחומוס קלוי לא עוד חטיפים שפשוט קשה להפסיק, אלא חטיף מלא בחלבון וויטמינים שפשוט יהיה נפלא עבורכם, כתוספת לסלט, למרק
מתכון לקיש אספרגוס וגבינות
דף הבית קיש אספרגוס וגבינות. זה לא סתם קיש בנאלי, זה ה-קיש! הוא יהיה כוכב הערב בשולחן ולא יפסיקו להתפעל מיופיו ומהטעם הייחודי שלו של
שקשוקה עם חלה – מתכון קל ומהיר שלא תפסיקו לאכול
דף הבית מתכון לשקשוקה עם חלה שלא תפסיקו לאכול בקרדיט לשימרית סושרד. האזינו למתכון: לחלה : 500 גרם קמח 1 כף שמרים 4 כפות סוכר