מתכון דייסת כוסמת

>>
>>
מתכון דייסת כוסמת

כוסמת אהובתי. טעימה ומלאת בריאות. לאכול אותך בבוקר, בצהריים ובערב.

מבט מהיר על מתכון דייסת כוסמת

אוכל ברקע

זמן הכנה

שלושת רבעי שעה

זמן בישול

בישול 5 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

חלבי/פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

משרים את הכוסמת למשך שמונה שעות

2

מסננים את הכוסמת המושרית וטוחנים בבלנדר עם מעט מים מסוננים עד שמתקבלת בלילה אחידה אך לא נוזלית מדי.

3

מעבירים את הבלילה לסיר ומוסיפים כוס חלב סויה.

4

מבשלים על אש נמוכה ומערבבים עד שמתקבלת דייסה

 

טיפ קטן מה-

מגישים בקערה לצד תוספות שונות לבחירת הסועדים:

בננה חתוכה, תותים, כפית חמאת בוטנים, שקדים, אגוזי מלך או אגוזי לוז

או כל תוספת אחרת שתרצו. הכוסמת מקבלת באהבה כל טעם שתוסיפ

5/5

אולי יעניין אתכם גם:

מתכון לדואה

מתכון למתכון לדואה דף הבית דואה היא תערובת תבלינים מצרית עשירה בויטמינים ומינרלים, ונקראת פצצה של אנרגיה ובריאות ולא בכדי. זמן הכנה הכנה 20 דקות

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
3 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments