מתכון דובדבני אמרנה

>>
>>
מתכון דובדבני אמרנה

דובדבני אמרנה. מתוקים ויפים. בתוך עוגה, או רק עם קצפת. דובדבני אמרנה מוסיפים את הטעם המיוחד שלהם לכל קינוח והופכים אותו לקינוח גן עדן.

מבט מהיר על מתכון דובדבני אמרנה

אוכל ברקע

זמן הכנה

שלושת רבעי שעה

זמן בישול

בישול 20 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

חלבי/פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

נערבב את כל החומרים היבשים בקערה , נוסיף את הביצים, נס קפה ומים רותחים והשמן ונמשיך לערבב.

לאחר שמתקבלת תערובת אחידה נעביר אותה לתבנית אפיה עגולה (20-22 ס"מ) ונאפה במשך עשרים וחמש דקות.

2

לאחר שהעוגה נאפתה, נוציא אותה מהתנור ונניח לה להתקרר על השיש.

לאחר שהעוגה התקררה, נחצה אותה לשניים לרוחב.

נניח חצי אחד על צלחת עוגה גדולה ושטוחה ונכסה אותה בקצפת בשכבה של כחצי סנטימטר.

3

על הקצפת נפזר דובדני ארמנה ומעליהם עוד שכבה של קצפת

נניח את החצי השני של העוגה ונפזר עליה קצפת.

4

מעל הקצפת נפזר שוב דובדבני אמרנה, מעליהם שוב שכבה של קצפת ומעליה שוקולד חלב מגורר.

טיפ קטן מה-

מי שרוצה עוגה גבוהה יותר עם יותר שכבות יכין עוד עוגת שוקולד ועוד קצפת, ופשוט יחזור על בניית השכבות.

מגישים אל השולחן ונזהרים לא להתמכר לטעם האלוהי הזה.

 

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

מתכון לדואה

מתכון למתכון לדואה דף הבית דואה היא תערובת תבלינים מצרית עשירה בויטמינים ומינרלים, ונקראת פצצה של אנרגיה ובריאות ולא בכדי. זמן הכנה הכנה 20 דקות

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments