מתכון ללזניה טבעונית

>>
>>
מתכון ללזניה טבעונית

מבט מהיר על מתכון ללזניה טבעונית

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 20 דקות

זמן בישול

בישול 30-35 דקות

מס' מנות במתכון

8-10 מנות

סוג מאכל

חלבי

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

מכינים את רוטב העגבניות:

1

מחממים תנור מראש על 180 מעלות.

2

מכינים מחבת רחבה מעט ובה מעט שמן. במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה.

3

מוסיפים את השום וממשיכים לערבב במשך שתיים שלוש דקות. ואז, מוסיפים גם את העגבניות

4

מערבבים שוב ומבשלים כך יחד למשך 10 דקות.

5

כעת מוסיפים את רסק העגבניות ושאר התבלינים ושוב מערבבים. מניחים בצד לצינון.

מכינים את רוטב הבשמל:

6

בקערת בלנדר או בקערה רגילה ובאמצעות מוט בלנדר מניחים את מרכיבי הבשמל, מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מכינים את הלזניה:

7

מכינים תבנית אלומיניום מלבית ובה מניחים תחילה עלה לזניה לכל אורך התבנית.

8

לאחר מכן מורחים כף גדושה מהרוטב שהכנו. לאחר מכן מניחים שכבה של גבינה טבעונית. לאחר מכן מורחים שכבת רוטב בשמל. מעל מניחים עלה לזניה נוסף.

9

וכעת האפייה: מכניסים את התבנית לתנור שחיממנו מראש על 180 מעלות למשך 40 דקות, עד להשחמה קלה. בסיום, מוציאים, מצננים מעט ונהנים עד מאד.

טיפ קטן מה-

  1. המלצת השף: מתכון מושלם ללזניה טבעונית מבית היוצר האיטלקי של אתרנו. אנו מניחים שלאחר שתכינו את המתכון הבא לא תוכלו לחזור אחורה, ובכל זאת חייבים לשתף אתכם בהמלצתנו. הקפידו להגיש את הלזניה בעוד חמה אך לא מדי. וליד חתיכת לזניה טובה הגישו גם אנטיפסטי. איכלו את אלו יחד, באותו ביס. השילוב של הירקות בתנור לצד הנימוחות של הלזניה והגבינה הטבעונית הם הדבר הבא!
  2. אחסון וקירור: את הלזניה הטבעונית ניתן לאחסן בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כשבוע ימים, בתוך כלי סגור.

למה כדאי לכם להכין לזניה תרד?

לזניה טבעונית- כי באורח חיים בריא אמיתי, אפילו השמיים הם לא הגבול.

אנו מאמינים שעל מנת לשמור באמת על תזונה ואורח חיים בריא חשוב להקפיד לאכול גם מזונות שאנו הכי אוהבים, בצורה שהכי מתאימה לנו. כלומר, לא לפחד ליהנות מאף מזון. פרסו לכם חתיכת לזניה טובה, לצד ירקות מאודים, ירקות בתנור או סלט חי. וכך, תוכלו ליהנות מכל העולמות- גם טעם מופלא וגם בריאות איתנה.

הסיפור מאחורי המתכון ללזניה תרד

היישר מהמטבח האיטלקי אני מביאים אליכם את המתכון הבא- הלזניה הטבעונית.

אנו מבטיחים לכם, שגם הקרניבורים או הצמחונים שבכם יתאהבו בה כאשר יטעמו אותה. ולא בטוח שיוכלו לחזור אחורה ולאכול לזניה חלבית או אפילו בשרית. למעשה, הגבינה הטבעונית באפייה בתנור מקבלת מרקם מושלם ויוצא דופן ואנו מזמינים אתכם להבין על מנת אנחנו מדברים ופשוט לנסות להכין אותה. וכל היופי עם לזניה, שכמה שהיא טעימה, כך גם היא למעשה, פשוט ממש להכנה.

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments