מתכון לירקות קפואים

>>
>>
מתכון לירקות קפואים

מבט מהיר על מתכון לירקות קפואים

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 10 דקות

זמן בישול

בישול 25 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

מכינים סיר גדול ואותו מחממים עם 2-3 כפות שמן זית.

2

מטגנים את הבצל בסיר, עד להזהבה.

3

את כל הירקות שחתכנו, הבטטות, הגזרים, העגבניה, מוסיפים לסיר וממשיכים בטיגון.

4

מוסיפים לסיר גם חצי כוס מים, ומערבבים עד להיטמעות מלאה.

5

מוסיפים את התבלינים כולם, וממשיכים לערבב.

6

כעת, מוסיפים את שקית הירקות הקפואים, חופן פטרוזיליה קצוצה וממשיכים לערבב. מביאים את הסיר לרתיחה.

7

בתום הרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול עד להתרככות כלל הירקות בסיר. יש לבשל במשך 10-15 דקות לכל היותר.

8

כאשר הירקות התרככו מספיק, מורידים מן האש, מצננים מעט ומגישים.

טיפ קטן מה-

  1. המלצת השף: את המתכון הבא אנו ממש מציעים לכם להגיש בעודו חם!
    לצד תבשיל הירקות הקפואים, אנו מציעים לכם להכין סיר גדול של אורז לבן, ואם ממש בא לכם גם לטגן על הפלנצ'ה חזה עוף או כמה קוביות טופו אתם יותר ממוזמנים לעשות כן!
    השילוב ייצור ארוחה נפלאה, אשר מתאימה כמעט לכל שעה יום, צהריים או ערב.

  2. אחסון וקירור: את תבשיל הירקות הקפואים תוכלו לשמור בקירור במקרר עד לארבעה ימים, בתוך כלי סגור.

למה כדאי לכם להכין ירקות קפואים

אם מתחשק לכם גם לשמור על תזונה נכונה מצד אחד, ומצד שני גם ליהנות מאוכל, המתכון הזה הוא בדיוק אבל בדיוק מה שאתם צריכים.

רבים אינם יודעים, אך תבשיל ירקות קפואים יכול להיות הרבה יותר טעים ממה שחשבתם. ובנוסף, הוא כה בריא שזה פשוט לא ייאמן שהוא כל כך טעים!

כמעט ללא שמן (ולמעשה אין כלל בעיה הלהחליף את תהשמן בתרסיס שמן), מלא כל טוב בירקות טעימים, וכל זאת עם תיבול קליל של מלח, פלפל, אגוז מוסקט ועוד שלל תבלינים שפשוט הופכים אותו לוואו.

אף שמדובר בתבשיל שבנוי אך ורק מירקות, מדובר באחד המתכונים המשביעים ביותר שקיימים. תחשבו על זה, שילוב של ירקות קפואים, בבישול נכון, עם התבלינים המתאימים, והתוצאה יוצאת כל כך מדויקת ומשביעה. כך שזהו פשוט הדבר הכי נכון שאתם יכולים לתת היום לגוף שלכם! ואל נשכח, כמה ויטמינים וסיבים תזונתיים טמונים בו.

הסיפור מאחורי המתכון לירקות קפואים

איזו מהנה היא הידיעה שאנו יכולים להכין את תבשיל הירקות הקפואים הזה, שהוא פשוט כל כך טעים ובאותה נשימה גם בריא וממש מהיר להכנה. כל מה שצריך הוא את כל הירקות שיש בבית בנמצא ואנו הכי אוהבים, חבילה של ירקות קפואים שלרובנו יש בבית וקצת תבלינים ואנו מסודרים.

חשוב לנו לציין, שעם התיבול הנכון, תבשיל הירקות שלנו יהיה בדיוק מה שאתם צריכים במטבח. הדרך הכי טובה ליהנות מירקות הוא לבשל אותם עם תיבול נכון, וזהו למעשה הסוד (הכמעט) יחידי לבישול מושלם.

שימו לב, אין כלל בעיה לשנות את מרכיבי המתכון לעיל, ולגוון בירקות אחרים שאתם אוהבים.

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

מתכון לדואה

מתכון למתכון לדואה דף הבית דואה היא תערובת תבלינים מצרית עשירה בויטמינים ומינרלים, ונקראת פצצה של אנרגיה ובריאות ולא בכדי. זמן הכנה הכנה 20 דקות

לקריאת המתכון »

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments