מתכון לכבד הודו

>>
>>
מתכון לכבד הודו

כבד הודו בתנור הוא הבחירה הנכונה עבור מי מכם שאוהב את עצמו, אוהב אוכל וכמובן- אוהב לאכול בריא!

מבט מהיר על מתכון לכבד הודו

אוכל ברקע

זמן הכנה

זמן הכנה 15 דקות עבודה

זמן בישול

בישול 20 דקות

מס' מנות במתכון

5-6 מנות

סוג מאכל

בשרי

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

בקערה, מניחים את כל הכבדים הנקיים. מתבלים אותם בתבלינים שברשימה: מלח, פלפל, תימין, רוזמרין, רוטב סויה, קינמון וסילאן.

2

במקביל, מחממים מחבת רחבה, עדיפות למחבת פסים, על אש גבוהה עם מעט שמן או 1-2 התזות מתרסיס שמן. מתחילים בטיגון הבצלים ומטגנים עד להזהבה, מערבבים מעט תוך כדי טיגון.

3

לאחר שהבצלים השחימו והזהיבו כראוי, שמים במחבת גם את הכבדים שהכנו מבעוד מועד. צורבים את הכבדים במחבת עד להשחמה. הופכים לצדם השני של הכבדים וחוזר חלילה.

4

כאשר הכבדים מוכנים מעבירים לצלחת נקייה/ כלי נקי. מסדרים מעל פירה/ לצד תוספת אחרת/ ללא תוספת ומגישים חם.

בתאבון!

טיפ קטן מה-

המלצת השף: השילוב המושלם בין מנה בשרית טעימה להפליא לבין תערובת טעמים מתוקה, מלוחה, מיוחדת- כל מה שאפשר- במקום אחד! המתכון הזה הוא ללא ספק הדבר הכי טוב שתוכלו לעשות לארוחת הצהריים שלכם, בייחוד לצד מנת פירה טובה וחמה. אנו בטוחים שאתם יודעים להכין את הפירה שלכם בצורה הטובה ביותר, אבל אתם בהחלט מוזמנים לחפש באתרנו את המתכון שלנו לפירה. עצה נוספת שלנו היא לנסות משהו אחר, ולקחת את הכבדים צעד קדימה- נסו להכין לכם סנדויץ' כבד הודו עם רוטב פסטו או רוטב עגבניות מיובשות. השילוב הוא מושלם, אנו רק ממליצים לאכול אותו באותו הרגע שמכינים אותו, לא להמתין, זה הורס את המרקם של הטעמים. ועוד עצה: דאגו שהלחם יהיה חם בעת ההגשה, ואם אפשר עדיף לחם דגנים.

אחסון וקירור: את הכבד בתנור ניתן לאחסן בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כשלושה ימים, בתוך כלי סגור.

למה כדאי לכם להכין כבד הודו?

לצד מנת רוטב גדושה בטעמים, בשר שהוא כל כולו ויטמינים וכמובן מנה משביעה וחיונית עד מאד. ההמלצה שלנו לארוחת צהריים מושלמת.

הכבדים מלאים בכל טוב, מינרלים, ויטמינים, סיבים תזונתיים ובהם ברזל, חלבון, B12 ושלל ויטמינים נוספים מקבוצת ה-B, כמובן כן אבץ, מגנזיום, ויטמין A, אשלגן ועוד רבים וטובים.

הגישו את מנת הכבדים לצד מנת פחמימה כמו פירה, כמובן, או אפילו לצד מנת סלט ענק קצוץ, למטיבי לכת. התוצאה: הארוחה הטעימה ביותר שתוכלו לסגל לארוחת הצהריים שלכם.

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments