מתכון לכרוב קייל

>>
>>
מתכון לכרוב קייל

מתכוני הקייל, כמעט כולם, קל מאד להכין, גם עבור מי מכם שאיננו מזוהה כשף במטבח. המנה דורשת אך ורק אהבה לאוכל, ומרכיבים פשוטים למדי שכוללים את כרוב הקייל, תיבול ומחבת אחת.

מבט מהיר על מתכון לכרוב קייל

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 20 דקות עבודה

זמן בישול

בישול 20 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

חלבי

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית על אש קטנה.

2

כשהמחבת התחממה, מעלים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה.

3

מוסיפים את חתיכות הפרי שקצצנו, את עגבניות השרי ואת התבלינים רוטב סויה, סילאן, מלח, פלפל. מערבבים ומטגנים במשך 3-4 דקות.

4

כעת, מכניסים גם את עלי הקייל, ובמכסה מכוסה מבשלים במשך 5-7 דקות עד להתרככות. מוזגים צלחות ומגרדים מעל גבינה קשה. מגישים חם או קר לפי הטעם.

בתאבון!

טיפ קטן מה-

המלצת השף: מנה שאולי טרם הכרתם ואנו בטוחים שתשמחו להכיר- כרוב הקייל. תבשיל של קייל עם עגבניה, פרי העונה ותיבול מושלם. מומלץ מאד להגישו כמתאבן, מנה ראשונה או אפילו לצד מנה עיקרית. מדובר בסלט חם המכיל בתוכו את כל הטוב שבויטמינים שיש בקייל לצד תיבול מנצח, וקורט של גבינה קשה מלוחה. והשילוב, פשוט נפלא.

אחסון וקירור: את תבשיל כרוב הקייל ניתן לשמור בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כשבוע ימים, בתוך כלי סגור.

למה כדאי לכם להכין .......?

כל חובבי הבריאות, להתפקד!

אנו לא יודעים אם הכרתם את המתכון הבא, אבל אם במקרה התשובה היא לא- אתם ממש אבל ממש חייבים להכיר! מדובר באסופה גדושה של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים לצד טעם גינה נפלא ותיבול נהדר בתבשיל אחד.

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments