מתכון לכרובית מוחמצת

>>
>>
מתכון לכרובית מוחמצת

מתכון כרובית מוחמצת שדבר ראשון יעשה לכם טוב על הלב, ולאחר מכן גם טוב בגוף ובבטן.

מבט מהיר על מתכון לכרובית מוחמצת

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 20 דקות עבודה

זמן בישול

בישול 2-3 ימים

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

מכינים צנצנת גדולה, מותאמת להחמצה. שוטפים אותה היטב.

2

לתוך הצנצנת הנקייה מכניסים את הירקות החתוכים- הכרובית והכרוב שחתכנו.

3

 

בינתיים מחממים סיר על אש בינונית ומרתיחים בו את כוסות המים. מוסיפים גם את התבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כורכום, אגוז מוסקט וסוכר לבן. מערבבים ובסיום מניחים להצטננות מלאה.

 

4

כאשר המים הצטננו יוצקים אותם לתוך הצנצנת, עד לפתח הצנצנת. סוגרים ואוטמים היטב. מנערים את הצנצנת על מנת להטמיע את המים בירקות כראוי.

5

משאירים כך למשך 60 שעות מינימום, כלומר מינימום יומיים וחצי בעדיפות לשלושה ימים לפחות. פותחים ואוכלים

בתיאבון.

טיפ קטן מה-

המלצת השף: מי מכם שממש אוהב כרובית ובנוסף לכך ממש אוהב את טעם ההחמצה (כל מי שמכיר למשל את סגנון החמוצים היפניים ואוהב) חייב לנסות את המתכון הבא. בשיטה פשוטה למדי, אך רק עם קורט של סבלנות, תוכלו להכין את אחד המתכונים היותר מוצלחים! כרובית מוחמצת, בטעמי תיבול שאתם פשוט חייבים לנסות. ההמלצה שלנו היא להגיש אותה לצד כל ארוחה, ואפילו בתוך סנדויץ' עם ביצה, גבינת שמנת ועירית. השילוב של אלו הוא נפלא, ומדובר בארוחת בוקר הכי יצירתית וטעימה, שפשוט תחכו להגיע למשרד או לאוניברסיטה רק כדי לאכול.

אחסון וקירור: את הכרובית המוחמצת ניתן לשמור במזווה בטמפ' החדר או בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כחודש ימים, בתוך צנצנת סגורה היטב.

למה כדאי לכם להכין כרובית מוחמצת?

מתכון כרובית מוחמצת- כי זה בדיוק מה שאתם צריכים היום על מנת להשלים את הארוחה שלכם בצורה הכי מדויקת שיש.

הכרובית, אחד הירקות היותר חיוניים ומזינים עבור גופנו, ומכילה המון ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, מזינה את הגוף ומשרה תחושת שובע למשך זמן רב.

 

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments