מתכון לכרוב אדום מבושל

>>
>>
מתכון לכרוב אדום מבושל

כרוב הוא לא נחלת הכלל, לרוב, מבחינת טעם אבל יש לנו מתכון מנצח שישנה את כל מה שחשבתם!

מבט מהיר על מתכון לכרוב אדום מבושל

אוכל ברקע

זמן הכנה

הכנה 20 דקות עבודה

זמן בישול

בישול 40-42 דקות

מס' מנות במתכון

4-5 מנות

סוג מאכל

פרווה

להדפסה

רכיבים ומצרכים - מה וכמה?

אופן ההכנה - איך מכינים?

1

מכינים מחבת רחבה ואותה מחממים על אש קטנה עם 2 כפות שמן זית.

2

בינתיים, חותכים את הכרוב האדום לרצועות דקות.

3

כאשר המחבת התחממה דיה, מוסיפים לה את רצועות הכרוב, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.

4

כעת מוסיפים גם את חצי כוס המים, הסילאן/ דבש, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, פלפל ומיץ לימון. מערבבים.

5

מכסים את המחבת וכך מבשלים על אש בינונית- נמוכה במשך 10-12 דקות, כאשר כל 4 דקות מסירים את המכסה על מנת לערבב.

6

בתום הזמן מוסיפים גם את רצועות התפוח וממשיכים לערבב. ממשיכים בבישול במשך 25-30 דקות נוספות. ניתן לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך. בתום הזמן, מורידין מן האש, מצננים מעט ומגישים.

בתאבון!

טיפ קטן מה-

המלצת השף: תבשיל מתוק- מלוח עם כרוב אדום מבושל שפשוט אי אפשר שלא לאהוב. השתלבות הטעמים, סלט חם בריא בריא של הירק הכה הטעים הזה בשילוב טעמי דבש, סילאן וקינמון הוא הדבר הבא בכל ארוחה בבית. ההמלצה שלנו היא להגיש אותו לצד חביתה משתי ביצים שטוגנה עם עשבי תיבול וקצת גבינה בולגרית. או לחילופין ליד טוסט עשיר עם גבינת גאודה, חמאה ופרוסת עגבניה. השילוב של סלט הכרוב החמים והנעים הזה עם ארוחות בוקר מפנקות יוצר שדרוג מהותי לכל ארוחה.

 אחסון וקירור: את תבשיל הכרוב האדום ניתן לשמור בקירור במקרר עד טווח זמן מקסימלי של כשבוע ימים, בתוך כלי סגור.

למה כדאי לכם להכין כרוב אדום?

לכל מי שתהה לעצמו, האם קיים מתכון לתבשיל שהוא נטו בריאות, ללא כל נימה של גלוטן, ועדיין בריא באותה מידה, התשובה שלנו היא לגמרי המתכון הזה.

5/5
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram

אולי יעניין אתכם גם:

אהבתם? שתפו אותנו בתגובות!

חצים למטה לתגובות
5 1 הצבעה
דרג את המתכון
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments